A Wood International Kft. 2004-ben alakult, azzal a céllal, hogy természetes építőanyagok felhasználásával – környezet közeli hangulatot teremtve – romantikus, egészségesen élhető otthonokat építsen a családok számára.

Cégünk orosz és finn kézi faragású és gépi megmunkálású rönk-, ragasztott gerenda-, valamint könnyűszerkezetes házak építésével foglalkozik. Tevékenységünk kiterjed – a megrendelő döntésétől függően – a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig. Orosz és finn partnereinknek köszönhetően – megfizethető áron – igényes, környezetbarát, korszerű, pozitív energiájú és minőségi otthont építünk Önnek.

Partnerként azért választottuk az orosz és finn gyártókat, mert garantáltan kiváló minőségű alapanyagokat (szép rajzolatú, kieső göcsöktől mentes, gyantafolyás nélküli fákat) használnak fel, melyeket a legmodernebb finn gépsoron gyártanak le.

Alapanyagként – a borovi fenyő mellett- egyedül nálunk megtalálható fafajtákat is kínálunk: a vörösfenyőt és a cirbolyafenyőt. Minden feldolgozott faanyagról származási bizonylattal (FORM A) rendelkezünk.

Hazai szakembereink szakmai múltjának és gyakorlatának köszönhetően garantálni tudjuk a precízen elvégzett, határidőre elkészülő minőségi munkát.

A családi házakon kívül vállaljuk hétvégi házak, szállodák és szauna házak tervezését és kivitelezését: szerkezet-, illetve kulcsrakész állapotig.

A megrendelő egyedi igényeinek megfelelően építünk.

TEKINTSE MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT

Szolgáltatásaink

A tervezéstől a kivitelezésig

Levesszük a válláról a terhet… Segítünk az elképzeléseinek megfelelő faháztípust megtalálni, az életstílusának megfelelő terveket elkészíteni és Önnek már csak be kell költöznie…

Referenciánk

Már megépült házaink

Otthona építését bízza a legjobbra… Győződjön meg róla a saját szemével, hogy milyen családi fészkeket építettünk eddig ország szerte… Keressen minket bizalommal…

Ház katalógus

Rönk, gerenda és faházak

Tekintse meg katalógusunkat, döntése előtt díjmentesen megvizsgáljuk a kiválasztott épület hogyan helyezhető-e a telken. Terveinket az Ön igényei alapján módosítjuk…