A Wood International Kft. 2004-ben alakult, azzal a céllal, hogy természetes építőanyagok felhasználásával – környezet közeli hangulatot teremtve – romantikus, egészségesen élhető otthonokat építsen a családok számára.

Cégünk kézi faragású és gépi megmunkálású rönk-, ragasztott gerenda-, valamint könnyűszerkezetes házak építésével foglalkozik. Tevékenységünk kiterjed – a megrendelő döntésétől függően – a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig. Partnereinknek köszönhetően – megfizethető áron – igényes, környezetbarát, korszerű, pozitív energiájú és minőségi otthont építünk Önnek.

Partnerként azért választottuk a minőségi gyártókat, mert garantáltan kiváló minőségű alapanyagokat (szép rajzolatú, kieső göcsöktől mentes, gyantafolyás nélküli fákat) használnak fel, melyeket a legmodernebb gépsoron gyártanak le.

Alapanyagként – a borovi fenyő mellett- egyedül nálunk megtalálható fafajtákat is kínálunk: a vörösfenyőt és a cirbolyafenyőt. Minden feldolgozott faanyagról származási bizonylattal (FORM A) rendelkezünk.

Hazai szakembereink szakmai múltjának és gyakorlatának köszönhetően garantálni tudjuk a precízen elvégzett, határidőre elkészülő minőségi munkát.

A családi házakon kívül vállaljuk hétvégi házak, szállodák és szauna házak tervezését és kivitelezését: szerkezet-, illetve kulcsrakész állapotig.

A megrendelő egyedi igényeinek megfelelően építünk.

TEKINTSE MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT

Szolgáltatásaink

A tervezéstől a kivitelezésig

Levesszük a válláról a terhet… Segítünk az elképzeléseinek megfelelő faháztípust megtalálni, az életstílusának megfelelő terveket elkészíteni és Önnek már csak be kell költöznie…

Referenciánk

Már megépült házaink

Otthona építését bízza a legjobbra… Győződjön meg róla a saját szemével, hogy milyen családi fészkeket építettünk eddig ország szerte… Keressen minket bizalommal…

Ház katalógus

Rönk, gerenda és faházak

Tekintse meg katalógusunkat, döntése előtt díjmentesen megvizsgáljuk a kiválasztott épület hogyan helyezhető-e a telken. Terveinket az Ön igényei alapján módosítjuk…