Válasszuk az egészséget, építsünk rönkházat

Vissza a természethez – vallják a faházak építésével foglalkozó Wood International Hungary Kft. szakemberei, akik esküsznek arra, hogy a természetes anyagokból készült házak az emberek életét is meghosszabbítják. A rönkházak előkelő, természetbarát és egészséges lakásokként ismertek, mivel szolid és tartós építmények.

 

ronkhaz-godollo-7

A fa a legegészségesebb építőanyag a világon – mondják a Wood International Hungary Kft. szakemberei. – A kemikáliákkal készült építőanyagokkal szemben a fa olyan, mint a szupermarketben vásárolt és a háztájiban termelt paradicsom közti különbség.

A magyar rönkház-építők mesés otthonokat készítenek – a fotók is erről árulkodnak. Hogy belsejét hogyan öltözteti fel a tulajdonos, az egyéni ízlés kérdése, de arra is mutatnak néhány példát.

ronkhaz-godollo-1

ronkhaz-godollo-4

Házaik megfelelően kiszárított, természetes eljárással kezelt fából készülnek, melyek több generáción keresztül egészséges otthont biztosítanak lakóinak.

A rönkházak jó hőszigetelők, energiatakarékosak, kiváló mikroklímát teremtenek,azokban az ember szinte együtt lélegzik a természettel. Az egyedileg tervezett épületek jól ötvözik a hagyományos és modern stílust, s ami egészen csábító: a Wood International Hungary Kft. a tervek elkészülte után fél év alatt kulcsrakészen átadja gazdáinak a portát.

ronkhaz-godollo-2